maanantai 13. elokuuta 2012

Karkuun karua kaupunkia

Näin se kesä alkaa olemaan pikkuhiljaa taputeltu ja syksy kolkuttelee ovella. Niinpä päätettiin, että tehdään nyt vielä jotakin hassunhauskaa, kunnes on aika muumioitua sisätiloihin. Pariskunta T&E kutsui meidät viikonlopuksi Heinolan huudeille mökkeilemään. Sehän kuullosti oikein hienolta suunnitelmalta. Tämä oli myös loistava mahdollisuus koeajaa uutta ostostamme muuallakin kuin kotinurkilla.

Pari postia sitten puhuimme ylläristä :) Noh tässä se sitten on. Taannoin mentiin autokaupoille etsimään M:lle käytettyä menopeliä, kun uusi työmaa on julkisten tavoittamattomissa. Jotenkin ihmeellisesti käveltiin ulos kaupasta uuden auton tarjous kourassa HEHEH. Muutaman päivän kuumeisen pähkäilyn jälkeen repäistiin ja ilmoitettiin liikkeeseen, että pistetäämpä autoa tilaukseen. Torstaina se sitten saapui. Perhoset vatsassa pörräten lähdettiin hakemaan autoa ja hieman kieltämättä mietitytti, että tehtiinkö oikea päätös, UUSI AUTO?! Ensimmäisen 5 sekunnin ajon jälkeen asia oli selvä, TEHTIIN! Osto rapulaa ei tästä tullut, joten asiahan on harvinaisen kunnossa :P Auto ei ole mikään tilaihme, mutta eipä tässä ole sellaiselle tarvettakaan :) Rivakasti se liikkuu ja kulkee ku juna raiteilla ;)

Kuva: Lehtoauto Kotka



Mutta palataanpa takaisin asiaan, eli viime viikonloppuun. Lauvantai aamuna hypättiin pooloon ja suunnattiin kohti Heinolaa. Suunnitelma ei ollut mitenkään spesiaali, tarkoituksena oli syödä, juoda, saunoa, uida ja relaxoitua. Eli mistään vaikeasta suorittamisesta ei ollut kyse :D 

Perillä sihautettiin auki sihijuomat ja tutkittiin paikat, tämä kun oli meidän ensimmäinen vierailu kyseisellä tilalla. (Kamera)Laukut kun oli purettu, suuntasi A vanhana sienikoirana T:n kanssa metsään etsimään kanttiksia ja naiset hoitivat mustikoiden poimimisen. Vartissa oli korit täynnä, ei siis ole valetta, että luvassa on supersienisyksy :D

Kokkailun jälkeen ilta vierähti suunnitellusti ja päättyi jokseenkin aikuistenjuomia nauttien. Kyllä tuo aina kaupungissa kärvistelyn voittaa. Sunnuntai ja kotiin lähtö saapui totutusti liian nopeasti :)

Ruokaa pitää vielä muutamalla sanalla kehua. E:n isän kaatama hirvi oli makuhermoja hivelevän mehukasta. Omapoimimat kanttarellit, sipulissa ja kermassa meinasivat poksauttaa tajunnan kankaalle. Tohon kylkeen kun löi vielä tuoreen salaatin ja grillatut pekoni-tuorejuusto-herkkusienet, niin siinähän oli kasassa sellainen setti, että parempaa saa hakea :D Itseasiassa nyt tuli sitten nälkä tätä kirjottaessa HAHHA!

Metsän aarteita. 
T johtaa toimintaa.
Saaliit.
Savupöntöt.
POF!
Maja metsässä.
Ärjyy sibalii :D
T flambeeraa hirveä. 
Tytöt ilta-auringossa vilvottelemassa.

Jospa sitä näillä eväillä selvittäisiin taas tulevasta viikosta.

- A&M

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Oih, kanttarelleja... Omnomnomnom. Kateelliset terveiset Aussilasta.